TUONTIAUTOT

Yleistä:

Auton tuominen Euroopasta kannattaa aina. Varsin kannattavaa on tuoda täällä kalliita autoja tai erikoisautoja/ malleja joita suomessa ei ole tarjolla. Olemme tuoneet autoja suomeen jo vuodesta 1987 joten voit kääntyä puoleemme luottavaisin mielin. Vuonna 2002 maahantuojan eduksi koitunut "Siilin" tapaus muutti räjähdysmäisesti autojen maahantuonnin. Suomeen alkoi tulla autoja Euroopasta kymmeniä tuhansia / vuosi. Tämä alkuun ruuhkautti tullin totaalisesti eikä tullilla ollut rahkeita suoriutua heille langenneesta tehtävästä. Aikaa on kuitenkin kulunut muutama vuosi ja nykyisin tullin tekemät veropäätökset ovat jo jotenkin arvioitavissa.

Uusi autovero on, jos mahdollista vieläkin sekavampi kuin entinen. Nyt tulli (sekä arviointiryhmä) edelleen leikkii autokauppiasta ja määrää  autoille suomalaisia markkina-arvoja, mutta sen lisäksi tulli vielä yrittää löytää vuoden 2002 jälkeisiin autoihin Co2 päästöarvoja, joista sitten autovero lasketaan. Kun markkina-arvo ei perustu todellisiin autoyksilöön kohdistuviin kuluihin, on valituskierre jatkossakin taattu, ja se taas ruuhkauttaa Helsingin Hallinto-oikeutta kohtuuttoman paljon.
Ainoa oikea tapa laskea vero olisi ollut ostohinta perusteinen, jolloin kenellään ei olisi ollut aihetta valittaa markkia-arvosta. EU:n tuomioistuin on antanut Suomen valtiolle asiasta noottia niin markkina-arvon kuin autoverosta kannettavan arvonlisäveronkin osalta ja nähtäväksi jää, saadaanko jälleen pian uusia autoverouudistuksia.

Hyvää autoverouudistuksessa:
Uusi autovero tekee auton euroopasta tuonnin entistä kannattavaksi vanhoissa kevyissä autoissa sekä pienten diesel-autojen osalta, niin ikään keskisuurten autojen hinnat laskivat, joidenkin  käytettyjen autojen osalta jopa tuhansia euroja. Huomattavat hinnan alennukset saatiin myös pieniin 2-paikkaisiin urheiluautoihin. Isojen henkilöautojen tuotihinnat eivät muuttuneet mihinkään, koska niiden tuominen oli viime vuonnakin kannattavaa, on se sitä myös tästä eteenpäin.

Huonoa:
Hinnat nousivat isoissa raskaissa henkilöautoissa sekä maastureissa ja arvattavaa on, että niiden maahantuonti hieman vähenee.

Kuinka menettelen, kun haluan tilata itselleni laadukkaan tuontiauton ?

Määrittele tarpeesi:

Anna toimeksianto haluamastasi autosta asiantuntijalle, joka autoja etsiessään huomioi myös Sinun tarpeesi. Asiantuntija ottaa Sinuun yhteyden löytäessään määrittelemäsi auton. Tarvittaessa käytetään sähköpostia, Internet-sivujen kuvia yms. auton yksityiskohtien selvittämiseksi.

Auto maahantuodaan ja tarvittaessa katsastetaan. Auto mahdollisesti kunnostetaan ostajan tarpeiden mukaisesti. Me myös verotamme auton niin halutessasi

Lopuksi:

Meillä Paradise Cars Repair´lla on 20 vuoden kokemus autojen maahantuonnista. Vuosien saatossa olemme tuoneet autoja Afrikasta, Amerikasta sekä Euroopasta. Toimeksianto meille tulee Sinulle edulliseksi ja helpoksi .


Foreign dealer and customer Profit likewise from the prices the PSH Ltd as wholesale dealer to realize can. Due to experiences for many year in the import and export of vehicles can be helped to the customer surely in these points. Import-export since 1987.


Yhteydenotto kokeneeseen ja luotettavaan maahantuojaan säästää sekä vaivaa, aikaa että rahaa.

Paradise Cars Repair

Email: Paradise Cars Repair


Esimerkkejä tuontiautoistamme:
Jagge XF
Audi
Audi
Audi
Audi